Koppeltraject innig intiem


Stap voor stap terug naar elkaar

Herontdek liefde en intimiteit

Ik begrijp de uitdagingen waar koppels mee te maken hebben en bied een veilige en ondersteunende ruimte waarin jij je gehoord en begrepen voelt. Samen werken we aan het herstellen van vertrouwen en het ontwikkelen van effectieve communicatievaardigheden. Dit legt de basis voor een bevredigende en intieme relatie.

Ik geloof in een holistische benadering waarbij seksualiteit en intimiteit nauw verbonden zijn met andere aspecten van je leven, zoals persoonlijke relaties, zelfontwikkeling en het omgaan met uitdagingen. Mijn doel is niet alleen het verbeteren van intimiteit in je relatie, maar ook het creëren van een positieve impact op andere gebieden van je leven.

Mijn diensten omvatten begeleiding bij het herstellen van intimiteit, individuele coaching en partnersessies. Ik bied praktische tools, technieken en oefeningen die je kunt toepassen in je dagelijks leven om de verbinding met jezelf en je partner te versterken. Samen verkennen we onbewuste patronen die van invloed zijn op je relatie en intimiteit, met als doel diepgaande transformatie op persoonlijk en relationeel vlak.

Bij The Woom bied ik een veilige en oordeelloze ruimte waarin je je uitdagingen en emoties kunt delen. Neem vandaag nog contact met mij op en herstel de diepgaande verbinding met jezelf en je partner.

Een verdiepend koppeltraject

Voel je dat de verbinding met je partner verloren raakt te midden van alle drukte? Is het verlangen naar elkaar minder geworden? Lijkt het alsof jullie steeds weer belanden in dezelfde conflicten? Of merk je op dat intimiteit soms eerder als een opgave dan als een verlangen voelt?

In het gepersonaliseerd koppeltraject "Innig Intiem" staan we zij aan zij met een kleine groep van maximum 6 koppels. Samen kijken we naar de vicieuze cirkel van herhalende conflicten, nemen we stap voor stap de weg naar elkaar terug en creëren we een hernieuwde intimiteit die jullie relatie zal verrijken.

Laat je leiden door dit traject en doorbreek niet enkel de hardnekkige patronen, maar creëer ook een verdiepende connectie met je partner. Ontdek hoe intimiteit opnieuw een vreugdevolle, vervullende ervaring kan worden.

Gepersonaliseerd groepstraject

Het is volkomen begrijpelijk dat het spannend kan aanvoelen om het thema intimiteit in groepsverband te bespreken. Echter is het een bewuste keuze om deze reis samen, als groep, te maken. Door niet te praten over de uitdagingen in onze relaties, blijven we onbewust vasthouden aan bepaalde sociale normen die ons steeds verder van elkaar verwijderen. In dit traject nodigen we je uit om te leren van andere koppels die, net als jij, dapper stappen zetten naar een diepere verbinding en bereid zijn hun kwetsbaarheid te tonen. Jij zou wel eens degene kunnen zijn die een ander koppel het inzicht geeft dat hen dichter bij elkaar brengt.

Ik geloof er sterk in dat een traject als dit niet volledig kan worden vormgegeven zonder het af te stemmen op de deelnemers. Daarom plan ik voorafgaand aan de start van het traject een persoonlijke online sessie met elk koppel. Tijdens deze ontmoeting wil ik van jullie horen over specifieke struikelblokken in jullie relatie en welke richting jullie graag op willen gaan.

Ook tussen de derde en de vierde avond nemen we de tijd om samen te reflecteren. Ik wil graag horen waar jullie op dat moment staan en wat jullie nodig hebben. Op basis van deze waardevolle informatie zal ik het programma van de laatste avond vormgeven, zodat het naadloos aansluit bij jullie behoeften, verlangens en vragen.


Wens je meer info over de individuele begeleidingen?

Meer info

Praktisch

Datums 2024:

  • 19/4, 3/5, 17/5 & 31/5​ telkens van 19u tot 22u

Prijs:  De bijdrage per koppel bedraagt €460. Dit includeert 4 live avonden en twee online sessies van ongeveer een halfuurtje om het programma te kunnen personaliseren.

Locatie: Geboortepraktijk Kontich 

Meer info kan je verkrijgen bij Jolien: infothewoom@gmail.com


Schrijf je hier in >