Vrouwencirkels​​


Delen en met elkaar verbinden 

We delen onze zorgen en noden. Hierdoor komt er ruimte voor jezelf


Wat is een vrouwencirkel?


Er wordt een heilige ruimte gecreëerd om te delen en te helen. In deze veilige cirkel mag je je plek innemen om jouw verhaal te doen en jezelf op te laden. Via yin yoga houdingen, meditatie, muziek, klankhealing, affirmaties, massage… gaan we werken en verwerken. 
Ook via ‘closing the bones’technieken gaan we elkaar omhullen en wiegen. Na dit hartverwarmend bad kan je opgeladen weer naar huis.


Wat mag je verwachten?


In deze cirkel mag je even al je verantwoordelijkheden en verplichtingen opzij zetten. Hier mag je voor jezelf ruimte innemen. Dat wat je nodig hebt om weer dichter bij jezelf te komen. Soms vergeten we onszelf ergens onderweg. We delen onze zorgen en noden. Hierdoor komt er ruimte voor jezelf. Ieder voor zich maar in verbinding en herkenning van elkaar. 

Via yin yoga houdingen ga je ook weer ruimte creëren in je lichaam en geest. Stress en spanningen transformeren naar zachtheid. Meditatie helpt om te doorvoelen en te zien naar je binnenwereld. Om nog beter naar jezelf te kunnen en te durven luisteren. 

Rebozo technieken met geweven doeken worden gebruikt om elke vrouw van de cirkel te wikkelen en wiegen. Te omringen in koestering. Klankhealing wordt bij afsluiting gebruikt ter zegening en bekrachtiging van onze gezamenlijke innerlijke reis. De verkregen handvaten, je luidere innerlijke stem en vergrote intuïtie neem je na afsluiting mee naar huis. Om zo meer in balans te kunnen blijven in je gezin en buitenwereld.


Wens je meer info over Ellen Stessel? 


Meer info

Praktisch

Wanneer: zaterdag van 13u tot 15u

Datums 2024: 
coming soon!

Prijs: 35 euro 

Locatie: Geboortepraktijk Kontich 

Meer info kan je verkrijgen de lesgever Ellen Stessel: ellenstessel@gmail.com of 0468/276073Schrijf je hier in >