Nele Ceelen

Systemisch (levens)loopbaancoach


Afspraak maken

Wie ben ik 

Ik ben Nele.  Ik verzorg trainingen in soft skills voor bedrijven en de overheid en daarnaast werk ik als zelfstandig coach. 
"Thuiskomen” doe ik in de Broekbosstraat waar ik samenwoon met Aard, 3 tieners: Jules, Lore en Andreas, en niet te vergeten Maurie en Sammy, onze huiskaters 
Dansen, (veggie)koken, lezen en wandelen, lachen... graag samen soms alleen doe ik in mijn vrije tijd.

Wat doet een Systemisch coach?

Worstel je met iets?  Heb je een doel dat onbereikbaar lijkt te zijn?  Loop je aan tegen een terugkerend patroon?  Voelt het alsof je vastzit?

Ik begeleid jou als coach in je proces door samen met jou de rode draad te zoeken in je verhaal  Ik benoem het patroon en nodig je uit om er mee aan de slag te gaan: concreet en direct altijd met een onderstroom van liefde voor jou als coachee .

Ik leg verbanden en spiegel je via tools en technieken zodat je zelf  ervaart wat je anders kan doen. Zo brengen we samen beweging in je systeem en kom jij sterker in je kracht te staan. De weg die je aflegt is jouw proces.  Dit proces kan diepgaand en confronterend zijn.    Het is sowieso actiegericht en uitdagend doorspekt met een gulle lach.  Het resultaat is een concreet actieplan dat je inzicht geeft in wie je bent en wat je doet, wat zorgt voor meer rust in je hoofd en lijf. Je komt meer thuis op jouw plek.

Wie behoort tot mijn doelgroep:

Als coach creëer ik een veilige omgeving waarin jij jezelf mag zijn, met of zonder filter.  Iedereen is welkom!  Als jouw vraag een medisch karakter zou hebben of je beter bij een andere therapeut geholpen kan worden, verwijs ik je door.  Eerlijkheid ook over wat ik voor je kan doen en wie ik voor je kan zijn vind ik belangrijk.

Thema’s:

Een greep uit  de uiteenlopende vragen waar mensen al voor langskwamen:

  • Hoe vind ik mijn plek als partner/ouder/op mijn werk/in mijn nieuwe gezin? 
  • Hoe geef ik  grenzen aan over wat ik werkelijk wil zonder te pleasen?
  • Wat maakt dat ik altijd tegen dezelfde situaties aanloop in mijn werk/vriendenkring/familie?
  • Zoek je iemand om mee te sparren over jouw grote droom die voorlopig alleen in je hoofd bestaat?
  • Is mama zijn een grotere balansoefening dan je dacht?
  • Hoe kan ik als leidinggevende mijn plek innemen?
  • Hoe vind ik een job die ik leuk blijf vinden en waar ik op mijn plek zit?

Tarief

Een gesprek van een uur + inlooptijd kost 60 Euro.

Een gesprek van een anderhalf uur kost 80 Euro.

Je kan ook met Loopbaancheques van de VDAB terecht. Je vindt er hier alle info over: Loopbaancheques | MFW (myfutureworks.be). Je krijgt dan 7u begeleiding voor 80 EURO.  Check even of je in aanmerking komt, een intake gesprek voor loopbaancoaching met Loopbaancheques is gratis.

Betalen kan cash of met de Bancontact-app op je telefoon.  Als je een factuur wenst, wordt er 21% BTW aangerekend.

Iedereen komt al eens iets tegen, geen probleem, we kunnen een afspraak verplaatsen, ook last-minuut. Geef me een seintje dan leggen we een nieuwe datum vast.  

Hoe werk ik?

Je kan me bellen voor een afspraak op 0497/288618 of mailen via neleceelen@gmail.com. We zoeken dan samen uit of er een match is.

Afspraak maken